Pakiranje do mora ne mora biti noćna mora.

Dogovoreno je putovanje, destinacija negdje uz more. Sredili ste godišnji, depilacija je odrađena, ekipa je spremna, a ono što većini djevojaka zadaje glavobolje jest pakiranje. Nervoza nas hvata od same primisli na pakiranje, no ne bi trebalo biti komplicirano ako imate dobro razrađenu taktiku spramanja

Bilo bi najbolje da napravite listu potrebnih stvari koje su vam potrebne te započnite pakiranje “od glave do pete“.

  1. Tajna je u pravilnom pakiranju; ako odjeću složite na ispravan način, u vašu putnu torbu stat će više odjeće nego inače.
  2. Na dno kofera spakirajte lagane jakne ili deblje veste. Zatim krenite s pakiranjem odjeće od glave prema nogama. Spakirajte šešir (šiltericu), majice/košulje, duge hlače, nekoliko kratkih hlača/suknji ili haljina, donje rublje, čarape, 2-3 kupaća kostima te veliku maramu koju možete koristiti za različite prilike.
  3. Obuću prvo spakirajte u najlonske vrećice i umjesto u kofer ih radije stavite u zasebnu torbu, koju ćete ionako ponijeti.
  4. Kod pakiranja kozmetičke torbice također krenite od glave prema nogama. Šampon, balzam za kosu, četka, kopče i gumice za kosu, zatim krema za lice, mlijeko za čišćenje, šminka, četkicu za zube i pastu.
  5. U osobnu torbicu odmah spakirajte sve važne stvari i dokumente koji će vam trebati tijekom putovanja. Tu naravno ide novčanik s osobnom i zdravstvenom iskaznicom, novcem i kreditnom karticom, preporuča se samo jedna, ostale ostavite doma.

Ne zaboravite na mobitel, sunčane naočale i futrolu, mali kišobran, osvježavajuće maramice, olovku i papir, papirnate maramice, žvakaće gume, bočicu s vodom, a ako idete u hotel, ne zaboravite potvrdu rezervacije smještaja i putovnicu, ukoliko putujete izvan Hrvatske.

Pomagalo za slaganje odjeće

Pomagaloza slaganje odjeće

 

 

 

 

 

 

 

Uz jednostavan trik, slaganje vaše odjeće neće više biti neugodan posao. Složena odjeća će vam pomoći da u vašim garderobnim ormarima bude red i više prostora!

Sa ovim čudesnim pomoćnikom, od sada će vam uspijevati da lijepo i ravnomjerno složite košulje, majice, ručnike ..

Putna Vreća za Obuću

Putna torba za obuću

 

 

 

 

 

 

 

Njezin je dizajn savršena kombinacija udobnosti i elegancije. U ovoj praktičnoj vreći za putovanje možete uredno organizirati obuću uz veliku uštedu prostora.

Putna Torbica Za Kozmetiku

 

 

 

 

 

 

 

Ovaj zgodni i praktični neseser za šminku savršen je za dobro čuvanje i uredno pospremanje kozmetike, pribora za šminkanje itd. tijekom putovanja. Osim toga, ovaj putni neseser je vrlo lagan, jednostavan za rukovanje i zauzima malo prostora.

Odgovori