Bežični punjač

Bežični punjač za mobilne telefone

SKU: V0101026 Kategorija:

70,00 kn

Dostava po cijeni od 25 Kn u cijeloj RH.
Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 Kn.

Bežični Punjač za Pametne Telefone Qi InnovaGoods Gadget Tech!

Ovaj inovativni i praktični punjač za mobitel, orginalnog dizajna, idealan je za jednotstavno punjenje mobitela bez dosadnih i nepraktičnih žica.

POGLEDAJTE VIDEO

Dostava

Dostava u roku 7 do 10 radnih dana.

Plaćanje

Plaćanje pouzećem te internet bankarstvom.

Povrat

14 dana prava na povrat proizvoda.

Opis

Bežični Punjač za Pametne Telefone Qi InnovaGoods Gadget Tech!

Ovaj inovativni i praktični punjač za mobitel, orginalnog dizajna, idealan je za jednotstavno punjenje mobitela bez dosadnih i nepraktičnih žica.

Bežično punjenje radi tako da puni elektromagnetskom indukcijom, iako je postoje i drugi načini bežičnog punjenja, a najpopularniji jest standard Qi (čita se kao “či” s dugim “i”). Qi je kao standard zaživio 2012. godine.

Qi je u osnovi sustav odašiljača i prijemnika elektromagnetskog rezonantnog zračenja, kojim se prenosi električna energija. I odašiljač i prijemnik zapravo su zavojnice (namotaji izoliranih tankih bakrenih žica) – jedna ili više njih. Ipak, prije kupovine provjerite je li vaš smartfon kompatibilan s punjačem i obrnuto.

Veoma je važna veličina zavojnice. Veće zavojnice su snažnije, tako mogu puniti uređaj na većoj udaljenosti. Dok manje kakve se nalaze u pametnim  telefonima trebaju biti puno bliži bežičnom punjaču

praktičnost je glavna prednost bežičnog punjača. Priključivanje mobitela na punjač i nije neka gnjavaža, ali  svatko želi eliminirati dosadne svakodnevne repetativne poslove. Lakše i brže je prisloniti mobitel na postolje nego spajati kabel. No postoji i još jedna prednost koja nije tako očita na prvi pogled. Za razliku od klasičnih, žičnih punjača, bežični ne zrače (zato su tako i popularne „eko” izvedbe u drvu i drugim prirodnim materijalima: vole ih ljudi koji se groze zračenja).

Bežični punjač može puniti praktički svaki pametni telefon proizveden u posljednjih 3-4 godine- no imajte na umu da neće svi modeli biti kompatibilni za bežično punjenje. Prije kupnje obavezno provjerite da li vaš pametni telefon podržava bežično punjenje

POGLEDAJTE VIDEO

Karakteristike

  • Izrađen od ABS-a
  • Brzo i sigurno punjenje
  • LED indikator napunjenosti
  • Ulaz: 5 V – 2 A / Izlaz: 5 V – 1 A
  • Kompatibilan s operativnim sustavima Android i IOS na uređajima prikladnima za indukcijsko punjenje
  • Sadrži USB > mikro USB kabel
  • Promjer x visina cca: 10 x 1 cm