Kako uspješno iznajmiti apartman

Vodite računa da je apartman čist

Besprijekorno čist apartman jedna je od najvažnijih stvari prilikom iznajmljivanja. Mnogi gosti ostanu neugodno iznenađeni površnim pristupom ponekih naših iznajmljivača čistoći smještajnog prostora. Zato prije nego što vam stignu gosti, temeljito oribajte i očistite sve površine u kupaonici i kuhinji, izglancajte pločice i obavezno stavite čistu posteljinu. Ako se ne želite sami baviti čišćenjem apartmana, unajmite agenciju. Danas na tržištu postoje mnoge agencije za čišćenje koje nude vrlo povoljne cijene za profesionalno čišćenje apartmana, stanova i drugih prostora.

Čist apartman je jedan od bitnijih faktora za uspješno iznajmljivanje, i ako to zanemarite mogli biste od strane gostiju dobiti katastrofalno loše recenzije koje će vam dugoročno jako naštetiti. Nemojte da vaš smještaj opiše recenzija kao ova koju je britanski turist ostavio jednom našem iznajmljivaču: “Dirty carpets, dirty bathroom, smelly towels, layers of dust under bed and behind table.”

Klima uređaj – neograničeno trošenje

Vaši apartmani svakako bi trebali imati klima-uređaj tako da gosti ne skapaju od vrućine i sparine kad se vrate s mora. Nemojte gostima ograničavati ili im prigovarati u vezi korištenja klima-uređaja. Klima je odavno prestala biti simbol luksuza te je postala nešto što se podrazumijeva, pogotovo u turizmu. Po mogućnosti postavite klimu u svaku sobu u apartmanu.
Osigurajte kuhinjska pomagala

Svaki bi apartman bi trebao imati malu kuhinju za pripremu jednostavnih jela ili barem za kuhanje kave. U asortimanu posuđa neka se svakako nađe džezva za kavu, manji set lonaca, tava, čaše, tanjuri i pribor.

Kupite stalak za sušenje rublja

Malo tko razmišlja o tome da je i gostima potreban stalak za sušenje odjeće i nekoliko kvačica. Imajte na umu da će vaši gosti željeti sušiti barem kupaće kostima i ručnike kad se vrate s plaže. Nemojte da ih moraju stavljati na zid balkona ili na pod. Stalak za sušenje odjeće prilično je jeftina investicija koja će olakšati odmor vašim gostima.

Smart Cook Robot

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrlo je koristan i učinkovit u pripremi vaših najdražih jela bez imalo napora, na siguran, brz i ugodan način. Zahvaljujući svom ekskluzivnom dizajnu s kvalitetnim materijalima i brojnim funkcijama, vrlo je jednostavno uživati u slasnim i zdravim jelima jer pojačava okuse i bolje čuva nutritivne vrijednosti namirnica.

Prijenosni Klima Uređaj

 

 

 

 

 

 

 

 

Pruža praktičan i učinkovit način borbe protiv ljetne vrućine. Osim toga, sa svoja četiri kotača lagan je i udoban za prenošenje. Ovaj klima uređaj također štedi energiju, a time i vaš novac, ali njegov sustav evaporativnog hlađenja ipak značajno snižava temperaturu zraka.

Električna četka Turbo Brush

 

 

 

 

 

 

 

 

Četka za čišćenje doma, posebno oblikovana za učinkovito čišćenje najmanjih kutova koji nisu dostupni i propadaju s vremenom zbog vlage, poput slavina, kupaoničkih fuga, itd.

 

Odgovori